Trouwkaart – Laten we de liefde vieren!

LATEN WE DE LIEFDE VIEREN!
Ik mocht voor een bruidspaar de trouwkaart bedenken, ze wilde de trouwkaart echter net even iets anders en daar hou ik toevallig ook van.. 😉 Laten we de liefde vieren zegt al genoeg, want dat is waar een huwelijk om draait: De liefde vieren!

Het was een uitdaging om een trouwkaart te bedenken waarbij rekening wordt gehouden met alle wensen maar het is gelukt! Een aantal designs later en ideeën over en weer zijn we tot het resultaat gekomen waar iedereen heel blij mee was. Ze wilde geen truttige trouwkaart 😉 en naast het gerecycled papier, een touwtje en een gele vlinder! De gele vlinder stond voor hen voor een speciaal gedenkmoment dus hebben we de envelop gesloten met en prachtige sluitzegel met een gele vlinder erop. Naast mijn webshop met duurzame kaarten bedenk ik dus ook kaarten op maat, wel samen met jullie, want het gaat niet om mij maar het gaat om de sfeer die je als bruidspaar wilt uitdragen, het gaat om de kleine details die je belangrijk vindt. Voor een huwelijk maar ook een kerstkaart voor personeel, een dinerkaart of een uitnodiging. Voor een geheel nieuw idee en op een duurzame manier iets creëren en tot stand brengen mag je mij altijd mailen! Het was een hele toffe opdracht en zeker de moeite en tijd waard. Het laatste trouwkaartje heb ik nog even snel gefotografeerd voordat ik deze bij het bruidspaar ging bezorgen, uiteraard op blote voeten ;). En laten we nu de liefde vieren!