Gedroogde bloemen met bloemzaad in een fles

Droogbloemen in een fles met bloemzaadjes!

Omdat ik als liefhebber van bloemen maar ook van duurzaam ondernemen altijd kijk naar duurzaamheid van onze producten ben ik gestart met het verkopen van gedroogde bloemen. Ik hou van bloemen maar heel erg duurzaam is het niet om steeds weer nieuwe bloemen in huis te halen en de oude bos weg te gooien. Daarom ben ik de bloemen uit mijn tuin gaan verzamelen, heel mooi om te zien hoeveel bloemen uit de tuin je kunt laten drogen. Inmiddels zijn deze bloemen gedroogd en verkoop ik ze (samen met andere gedroogde bloemen van Nederlandse ondernemers) in een flesje met bloemzaadjes en knoppen waar nog bloemzaad in zit. Droogbloemen kan je lang laten staan en geven een extra kleurrijk tintje aan jouw interieur! Ook zijn de flesjes herbruikbaar voor nieuwe bloemen of misschien wel kruiden uit de tuin.

In alle flesjes met droogbloemen zitten ook bloemzaadjes die je in de natuur kan strooien of in jouw achtertuin. ‘Throw like confetti’. Met het vooruitzicht op de bijen die we steeds minder in onze leefomgeving zien is het belangrijk dat ook zij blijven bestaan. De bloemzaadjes geven extra bloemen voor de bijen en de gedroogde bloemen staan prachtig in jouw interieur. Dubbel feest!

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Ook verkopen we de kleine flesjes met droogbloemen en bloemzaad op een FSC kaart. Deze maken we, vanaf 25 stuks, ook op maat met jouw logo of URL of tekst. De gedroogde bloemen met flesjes liggen al in diverse winkels maar kunnen ook worden gebruikt als relatiegeschenk voor duurzame ondernemers of organisatie die bezig zijn met verduurzamen, met een blik naar een duurzame leefomgeving en ondernemerschap. Interesse in een duurzaam relatiegeschenk of wil jij gedroogde bloemen met bloemzaad in de winkel? Stuur ons een mailtje via info@mookstories.com voor een duurzaam cadeau op maat met jouw eigen tekst of logo op de FSC kaart.