Een nieuwe ondernemer!

Er is een tijd van komen en van gaan.. met heel veel liefde en plezier heb ik de duurzame webshop Mookstories opgezet in 2017. Na veel uren te hebben gewerkt aan het duurzame concept, de handgemaakte producten met een verhaal, de fotografie, de uitbreiding van de shop en het inpakken van onze duurzame cadeaus kies ik voor een heel ander pad! Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een levendige shop voor particulieren maar ook voor retailers! Onze duurzame producten kan je inmiddels zelfs in België, Duitsland of Frankrijk vinden in diverse winkels. Wat ga ik doen? Ik blijf de duurzame kaarten verkopen aan winkels en retailers via Orderchamp (een online shop voor retailers) maar ik ga ook op reis! Niet zomaar een reis.. het wordt een geheel nieuw avontuur door Europa! We hebben ons huis verkocht, de inboedel verdeeld onder vrienden en familie, een camper gekocht en gaan dit nieuwe avontuur beleven! Daarom heb ik (per juli 2021) de particuliere webshop overgedragen aan mijn opvolgster Axilla Hekman! Zij heeft heel veel zin om de shop weer verder uit te breiden, te vernieuwen en jullie gelukkig te maken met duurzame producten gemaakt door haar of door andere ontwerpers. Axilla was voor mij een makkelijke keuze, want naast dat zij een goede vriendin is, is ook zij een ondernemer en maakt ze in haar eigen atelier keramiek producten onder de naam Poca Ceramics. Je bent deze producten zeker al vaker in onze shop tegen gekomen in combinatie met onze droogbloemen of kaarten. Ook voor duurzame relatiegeschenken of cadeaus kan je bij haar terecht. Een deel van onze shop blijft dan ook hetzelfde en ook het duurzame concept vertrouw ik haar volledig toe!

Je zult mij af en toe nog voorbij zien komen via instagram of misschien wordt jouw cadeau zelfs nog ingepakt door mij als ik tijdelijk in Nederland ben.. want de shop helemaal los laten kan ik natuurlijk niet 😉

Wil je de duurzame kaarten graag bestellen als retailer? Laat even een berichtje achter of bekijk ze via onze retail pagina via Orderchamp. Via de tab ‘verkooppunten’  zie je hierover meer informatie. Ik zal de duurzame kaarten en fotokaarten steeds verder uitbreiden met verschillende designs, fotografie en ecologisch verantwoorde papiersoorten. So stay tuned!!

Never forget: Outside is free! Ik zie je buiten?! misschien onderweg.. aan zee..of in tijdens een wandeltocht in de bergen..