ecofriendly relatiegeschenken

Onze duurzame relatiegeschenken kan je vanaf nu makkelijk via de website bestellen! Klik op de categorie ‘relatiegeschenken’ en bekijk ons aanbod met droogbloemen, houten kaarthouders, duurzame kaarten, ecofriendly kaarsen of flesjes met bloemzaad! Vanaf 10 stuks kan je onze duurzame relatiegeschenken bestellen, dus mocht je een duurzaam cadeau zoeken voor een afscheidsceremonie, jouw organisatie, een huwelijk of wellicht een cadeau voor jouw personeel? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij maken jouw duurzame relatiegeschenk graag op maat, daarom kan je ons ook altijd benaderen voor nieuwe ideeën, een nieuw duurzaam concept of door het toevoegen van een tekst of kaart op maat, gericht aan de ontvangers. Onze duurzame relatiegeschenken en producten worden met de hand gemaakt, droogbloemen worden veelal met de hand geplukt en gedroogd, de houten houders worden in Nederland geproduceerd en ook de materialen komen uit Nederland of Duitsland. We werken graag met andere duurzame ondernemers voor onze producten en materialen. Op deze manier blijven we verantwoord en duurzaam ondernemen, al sinds 2017!

Zijn er vragen over onze duurzame relatiegeschenken? Wil je een duurzaam product in de winkel? Dat kan! Bestellen kan meteen en met een levertijd van 3-5 werkdagen heb je jouw duurzame producten snel in huis! Of mail naar info@mookstories.com om jouw duurzame cadeau op maat te laten maken.