Ecofriendly relatiegeschenk

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN voor jouw relaties, klanten of werknemers

Is jouw organisatie ook aan het verduurzamen? Zoals we dat tegenwoordig in de volksmond noemen. Duurzaamheid is gelukkig HET topic van afgelopen jaar en zeker ook voor volgend jaar!  Een duurzaam relatiegeschenk mag dan niet ontbreken. Weg met de plastic flesjes, een strandbal, pen of een standaard fles wijn voor jouw relatie of klant. Ook jouw cadeau of gift mag duurzaamheid uitstralen. Plastic items zijn dan natuurlijk geen optie. Onze producten zijn geschikt als een duurzaam relatiegeschenk en je kan het personaliseren zoals je dat graag wilt. Er zijn meerdere producten die met een FSC giftbox kunnen worden geleverd. Een cadeautje op zich! En jij hoeft verder niets te doen. Op deze giftbox kan ook jouw logo of tekst staan. Geef je graag een kaartje op ecofriendly FSC papier erbij met onze illustraties en jouw tekst? Of misschien jouw eigen visitekaartje? Dat kan ook! We maken graag een duurzame relatiegeschenken op maat en denken ook graag met je mee. Als duurzame ondernemer en leverancier van duurzame producten aan diverse winkels kunnen we alles uit de kast halen om het perfecte duurzame relatiegeschenk te creëren. We maken duurzame cadeaus op maat maar ook onze bestaande duurzame producten met droogbloemen, bloemzaad, kaarten of droogbloemen boeketjes kunnen worden gebruikt als relatiegeschenk en kunnen al binnen 2 weken worden geleverd.

Wat is er zo duurzaam aan onze producten en relatiegeschenken? We werken alleen met FSC, ecologisch of gerecycled papier voor al onze kaarten en enveloppen. Onze houten houders worden op maat gemaakt door een houtbewerker uit Zwolle, onze droogbloemen komen veelal uit Nederland of worden door onszelf gedroogd. We hergebruiken verpakkingsmaterialen bij verzendingen en we zorgen voor innovatieve producten met een dubbele ecologisch verantwoorde boodschap zoals; bloemzaadjes voor wilde bloemen in een fles bij de droogbloemen, zodat je ook de bijen en de natuur meteen een handje helpt. En het belangrijkste: Wij verkopen geen plastic producten. WE LOVE GREEN. Natuurlijk kunnen wij niet 100% duurzaamheid bieden maar we zijn al een heel eind op weg!

Heb je vragen over onze duurzame relatiegeschenken? Wil je graag een offerte op maat? Stuur ons dan een mailtje via het contactformulier of rechtstreeks via: info@mookstories.com. Wij werken samen met de partner: Orderchamp (een website voor retailers en ondernemers) dus als je onze standaard inkoopprijzen meteen wilt bekijken, dan kan dat direct via deze link: https://www.orderchamp.com/nl/store/mookstories/signup?utm_source=invite_supplier&utm_medium=invite_link_supplier